Meille asiakastuki on keskeinen osa ratkaisutoimitusta, niin asennusvaiheessa kuin vuosienkin päästä käyttöönotosta.

Uskomme vakaasti, että auttamalla asiakasta kaikissa tilanteissa – olivat ne sitten teknisiä tai laitteen käyttöön liittyviä – luomme vankan perustan pitkälle ja hyvälle kumppanuudelle. Laitteitanne asentavat ja huoltavat tilanteesta riippuen joko omat tai päämiehemme asentajat. Asennamme, huollamme ja korjaamme itsenäisesti mm. kaikkia Meurer ja Wipotec -laitteita. Lisäksi suoritamme vaativia kiskokaluston muutos- ja kunnossapitotöitä sekä omissa tiloissamme että kentällä.

Kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa voitte soittaa numeroon 010 6860 300

Huolto & varaosat

010 6860 300

Todellista osaamista ja kokemusta

Jo yli 80 vuoden ajan olemme auttaneet asiakkaitamme Suomessa löytämään optimaalisen ratkaisun tarpeeseensa. Etsimme asiakkaallemme jokaiseen projektiin sopivimman toimittajan ja seuraamme aktiivisesti markkinoiden uusia innovaatioita.

Alustava suunnittelu, piirustukset, tarjoukset ja muu dokumentaatio ovat aina maksuttomia. Teemme myös isompia projekteja; voimme esim. suunnitella kokonaisen lääketehtaan ja validoida tilat ja laitteet asiakkaan puolesta – tällöin työskentelemme joko tuntilaskutuksella tai etukäteen sovitulla kiinteällä hinnalla.

Varaosat

Kauttamme voit tilata varaosia kaikkiin toimittamiimme koneisiin.
Tarvittaessa autamme sinua kaikissa varaosiin liittyvissä kysymyksissä numerossa 010 6860 300. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen varaosat@dahlberg.fi tai käyttää yhteydenottolomaketta