INDEC: Kiertokannen inline-testaus tehty helpoksi

by Pontus Dahlberg

INDEC-tiiveystestausjärjestelmä kiertosulkimille: Korkealaatuisten elintarvikkeiden valmistuksessa on välttämätöntä varmistaa, että tuotteet täyttävät tiukimmat laatuvaatimukset. Pakkauksen tiiveydellä on tässä merkittävä rooli. Vuodot mahdollistavat purkin sisällön vuotamisen ulos, mutta ennen kaikkea ne antavat myös epäpuhtauksien päästä sisään, tehden sisällöstä käyttökelvottoman.

INDEC-tiiveystestijärjestelmät valvovat säiliöiden tiiveyttä täysin automaattisesti tuotantoprosessin aikana. INDEC on varustettu optisella anturilla, ja se voidaan käyttää minkä tahansa materiaalin sulkimille, mukaan lukien komposiitti- tai muovikannet sekä metalliset twist-off-kannet. Kaikki yleiset kannet voidaan mitata yhdellä ja samalla anturipäällä.

Voidakseen reagoida nopeasti prosessitapahtumiin on voitava vaihtaa parametreja helposti ja luotettavasti. Optisessa anturipäässä on käyttäjäystävällinen ja aikaa säästävä opetusfunktio. Operaattoria opastetaan vaihe vaiheelta vuorovaikutteisessa opetusprosessissa graafisen käyttöliittymän avulla. Tuotekohtaiset testiparametrit ja käyttötiedot luodaan puoliautomaattisesti. Operaattorin opastus on niin helppo seurata, että jopa kokemattomat käyttäjät voivat käyttää opetusfunktiota.

Toisin kuin muut optiset mittausmenetelmät, optinen INDEC-anturipää ei häiriinny yksittäisistä vesipisaroista ja kuljetushihnan värähtelyistä. Lisäksi kaikki osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne täyttävät hygieenisen suunnittelun periaatteiden mukaisen IP69K-standardin. Tämä varmistaa, ettei kosteutta pääse sisään edes painepesuria käytettäessä.

Nämä prosessoriohjatut testijärjestelmät ovat erittäin luotettavia ja äärimmäisen helppokäyttöisiä, mikä on osaltaan tehnyt niistä jo monien maailmanlaajuisesti toimivien yritysten ensisijaisen valinnan. Testaa INDEC-imurointitesti järjestelmää tuotannossasi, veloituksetta.