Keskity olennaiseen: Kustannustehokas FME050 horisontaalinen pussituskone

by Pontus Dahlberg

Sinulla on kenties turkkilainen tai espanjalainen horisontaalinen pussituskone joka ei aiheuta riemunkiljahduksia. Tai pakkaamossa seisoo vertikaalinen flowpack millä olisi tarkoitus tehdä seisovia pusseja zipperillä, vaikka fysiikan lait sanovat jotain muuta.

Kuulimme tuskasi ja toimme markkinoille ylimääräisistä asioista riisutun ja houkuttelevasti hinnoitellun koneen, joka on yhtä umpisaksalaisen laadukas ja luotettava kuin isosisarensa: SN Maschinenbau FME050.

Hieman kauemmin mukana olleet tietävät kertoa että kaikki alkoi Saksan Bergisches Landin alueella, lähellä Wipperfürthin kaupunkia missä SN Machinenbau nyt sijaitsee. Siellä Höller-niminen yritys toi 1956 markkinoille horisontaalisen koneen joka teki pusseja rullasta, vuodesta toiseen ja ilman turhia pysähdyksiä. FME050 palaa nyt esi-isänsä juurille ja tekee saman, kustannustehokkaasti, luotettavasti, vuodesta toiseen.

Konfiguroi itsellesi FM050 tästä: Configurator Saat tarjouksen päivässä. Voit myös soittaa meille 010 6860 300 tai käyttää lomaketta.

 

 

Tämän koneen yhteyteen sopiva, kustannustietoiselle sopiva tarkistusvaaka on Wipotec-OCS EC-E joka valmistetaan samalla periaatteella; samat laadukkaat komponentit, ei ulkoistettua valmistusta, vain olennainen.