Myynti
Inge Viitmaa
Kiskokaluston komponentit, varaosat
010 6860 303 inge.viitmaa@daco.fi
Pontus Dahlberg
Huollot ja muutostyöt, komponentit
010 6860 304 pontus.dahlberg@daco.fi

Telien osat

Lähes kaikki kiskoilla kulkeva henkilöliikenne suomessa nauttii jo nyt Trelleborgin suomasta mukavuudesta ja turvallisuudesta. Pakkaset paukkuvat mutta Trelleborgin vankka kumiseos-osaaminen varmistaa että alustan osat toimivat moitteetta kesät talvet.

Trelleborg on kehityksen kärjessä mm. uudella hydraulisella HALL akselin ohjainlaakerilla. Se säätää kovuutensa liikkeiden nopeuden mukaan, ollen pehmeä ja myötäilevä hitaissa liikkeissä mm. vaihteissa ja ratapihoilla, ja vastaavasti kova nopeassa ajossa kun vaaditan maksimaalista suuntavakavuutta. Säästöpotentiaali kiskojen ja pyörien kulumisen estossa ovat päätä huimaavat, ja ne tulevat realisoitumaan kun kiskovuokrien laskentaperusteet tulevaisuudessa muuttuvat.

Trelleborg_AVS_Rail_Brochure (PDF, 14,10 Mt) HALL_EN_V5 (PDF, 3,05 Mt)

Maadoitusharjat

Tibram AG valmistaa kiskokalustoon tarkoitettuja maadoitusharjalaitteita myös erittäin vaativiin kohteisiin, joissa virtamäärät ovat poikkeuksellisen korkeita. He valmistavat myös muutossarjoja jo käytössä oleviin ratkaisuihin mikäli asiakas niin toivoo.

Tibram Type 3 6 (PDF, 522,63 kt)

Puskinhuolto

Huollamme satojen puskimien kokemuksella elastomeeripakettiin perustuvia puskimia tiloissamme Kirkkonummella, tarkasti valmistajan ohjeiden mukaisesti ja aina tietysti alkuperäisosilla. Kustannustehokkaan huollon jälkeen puskin on valmis palvelemaan seuraavat 10 vuotta Suomen kovassa ilmastossa.

Sähkökytkinhuolto

Sadat huolletut sähkökytkimet ja niihin suoritetut modifikaatiokampanjat ja vauriokorjaukset ovat kerryttäneet meille todennäköisesti Pohjoismaiden parhaan osaamisen tällä alalla. Kokeneet asentajamme suorittavat työn ripeästi mutta tarkasti, aina alkuperäisillä osilla ja kalibroiduilla työkaluilla.

Kiinnostuitko tuotteistamme?

Soita meille

010 6860 300