Myynti
Daniel Fernandez
Kiskokaluston komponentit, varaosat
010 6860 302 daniel.fernandez@daco.fi
Pontus Dahlberg
Huollot ja muutostyöt
010 6860 304 pontus.dahlberg@daco.fi

Puskimet

Faiveley Transport Schwab AG:n puskinvalikoima sisältää muun muassa 30kJ, 40kJ ja 70kJ sivupuskimia sekä 30kJ, 40kJ ja 70kJ diagonaalipuskimia, puskimia 150mm iskupituudella sekä henkilöjunapuskimia. Vaativiin tarpeisiin: Puskinlautasia muovisella ”Low LCC” pinnalla sekä karkaistulla pinnalla. Schwabin puskimien erityispiirteitä ovat vankka konstruktio, alhainen sisäinen kitka sekä pieni huollontarve.

Kytkimet

Faiveley Transport Schwab AG kehittää automaattisia kytkimiä juniin, raitiovaunuihin ja metrovaunuihin. Korkea laatu sekä pitkä kokemus Suomen talviolosuhteista takaavat näille laitteille korkean käytettävyyden.

Maadoitusharjat

Tibram AG valmistaa kiskokalustoon tarkoitettuja maadoitusharjalaitteita myös erittäin vaativiin kohteisiin, joissa virtamäärät ovat poikkeuksellisen korkeita. He valmistavat myös muutossarjoja jo käytössä oleviin ratkaisuihin mikäli asiakas niin toivoo.

Tibram Type 3 6 (PDF, 522,63 kt)

Telien osat

Lähes kaikki kiskoilla kulkeva henkilöliikenne suomessa nauttii jo nyt Trelleborgin suomasta mukavuudesta ja turvallisuudesta. Pakkaset paukkuvat mutta Trelleborgin vankka kumiseos-osaaminen varmistaa että alustan osat toimivat moitteetta kesät talvet.

Trelleborg on kehityksen kärjessä mm. uudella hydraulisella HALL akselin ohjainlaakerilla. Se säätää kovuutensa liikkeiden nopeuden mukaan, ollen pehmeä ja myötäilevä hitaissa liikkeissä mm. vaihteissa ja ratapihoilla, ja vastaavasti kova nopeassa ajossa kun vaaditan maksimaalista suuntavakavuutta. Säästöpotentiaali kiskojen ja pyörien kulumisen estossa ovat päätä huimaavat, ja ne tulevat realisoitumaan kun kiskovuokrien laskentaperusteet tulevaisuudessa muuttuvat.

Trelleborg_AVS_Rail_Brochure (PDF, 14,10 Mt) HALL_EN_V5 (PDF, 3,05 Mt)

Vetolaitteet

Valikoima sisältää muun muassa ST-9-2 ja TS-2 vetolaitteita vakioratkaisuihin henkilö- ja tavaravaunuihin sekä mataliin asennustiloihin kaksoisjousilla olevia erikoisvetolaitteita.

Näiden lisäksi Schwab valmistaa kytkintankoja ja ”Safety-Bar ratkaisuja henkilö- ja tavaravaunuihin.

Kiinnostuitko tuotteistamme?

Soita meille

010 6860 300