Myynti
Inge Viitmaa
Tärinäneristys (marine ja konepajat), erikoismateriaalit
010 6860 303 inge.viitmaa@daco.fi
Elmeri Lehtimäki
Tärinäneristys (jälleenmyyjät)
010 6860 310 elmeri.lehtimaki@daco.fi
Pontus Dahlberg
Tärinäneristys (projektit)
010 6860 304 pontus.dahlberg@daco.fi

Yleistä

Trelleborgin kattavasta valikoimasta löydät jokaiseen tarpeeseen sopivan vaimentimen. Tyypillisiä kohteita ovat ajoneuvojen hytit ja akselistot, laivat, kiinteästi asennetut koneet, instrumentointi ja sähkökaapit sekä kaikki muut kohteet missä tärinää halutaan eliminoida tai eristää.

Ota yhtyettä: Pontus Dahlberg, puh. 010 6860 304 / pontus.dahlberg@daco.fi

Voitte myös olla yhteydessä tuttuun paikalliseen jälleenmyyjään. Trelleborg AVS-jälleenmyyjiä suomessa ovat mm. Etra, ToolsNomo Group/Tasanto ja Würth.

Trelleborg tuoteluettelo (Saksa ja Englanti) (PDF, 8,21 Mt) Eri kumilaatujen vertailutaulukko (PDF, 693,46 kt) Trelleborg AVS Industrial Brochure (PDF, 4,62 Mt) Hydromount esite (PDF, 1,98 Mt)

Liikkuvat asennukset

Liikkuva asennus on tyypillisesti ajoneuvon polttomoottori, kompressori, generaattori/aggregaatti tai veneen tai laivan moottori. Näissä tapauksissa vaimentimen on kestettävä ja vaimennettava myös ulkoisia voimia,. Usein valitaan ns. Fail Safe -malli joka pysyy koossa vaikka itse vaimennusosa irtoaisi.

Kiinteät asennukset

Kiinteälle asennukselle tunnusomaista on vuodesta toiseen toistuva työskentely samalla taajuudella. Sovellus on usein kiinteästi asennettu polttomottori, kompressori tai generaattori. Trelleborgin vaimentimet takaavat pitkän käyttöiän, myös haastavassa ympäristössä kuten öljy, kuumuus/kylmyys, kemikaalit jne.

Heavy duty sovellukset

Raskas ympäristö ei ole Trelleborgille vieras. Oli kyseessä sitten täryseula, julkisen liikenteen kulkuneuvo, iso polttomoottori tai raskas ajoneuvo, on meillä siihen ratkaisu.

Instrumentointi ja muut herkät kohteet

Alati kutistuva elektroniikka on herkkä tärinälle. Eristämme kaiken; esimerkkeinä lentokoneen radio ja avioniikka, liikkuvat tietokoneet ajoneuvoissa ja laivamoottorin elektroniset oheislaitteet.

Kumiyhdisteet

Compounds AG:lla on yli 130 vuoden kokemus teknisten ja räätälöityjen kumiyhdisteiden johtavana valmistajana. Modernissa ja ekotehokkaassa tuotantolaitoksessa tuotetaan innovatiivisia ja korkealaatuisia kumiyhdisteitä ympäristöä säästäen. Mustille ja värillisille yhdisteille löytyvät omat tuotantoyksikkönsä.

Lue pidempi esittely aiheesta tai ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Esittely_Compounds AG (PDF, 63,13 kt)
Kiinnostuitko tuotteistamme?

Soita meille

010 6860 300