Myynti
Elmeri Lehtimäki
Punnitus ja läpivalaisu, pakkaustekniikka, varaosat
010 6860 310 elmeri.lehtimaki@daco.fi
Pontus Dahlberg
Prosessi- ja pakkaustekniikka
010 6860 304 pontus.dahlberg@daco.fi
Inge Viitmaa
High-barrier pakkausmateriaalit
010 6860 303 inge.viitmaa@daco.fi

Laadunvarmistus

Wipotec-OCS GmbH hallitsee vaativat punnitussovellukset, joiden tarve lisääntyy kun tuotantolinjojen nopeudet kasvavat. LIsäksi Wipotec kehittää ja valmistaa röntgeneitä ja serialisointijärjestelmiä. Wipotec-konserni on myös maailman johtava OEM-tarkkuusvaakasolujen valmistajia.

Uskallamme väittää, että voimme ratkaista kaikki fysiikan lakien sisäpuolelle mahtuvat punnitus- ja läpivalaisutarpeet. Jokainen projekti ei ole näin haastava ja olemme toki myös midrange-segmentissä erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto.

Elintarviketeollisuudelle toimitettavat laitteet ovat usein joko IP65 (pestävä) tai IP69K (painepestävä) luokitettuja. Liitymme sujuvasti vierasmerkkisiin vaakaverkkoihin ja muihin tehdasjärjestelmiin.

Paikallinen asennus ja ensivarmennus takaa nopean käyttöönoton.

Wipotec-OCS-Checkweighers_Food (PDF, 6,70 Mt) Wipotec-OCS_X-ray_Overview (PDF, 4,85 Mt)

Pussipakkaus ja flowpack

Tarvitessasi horisontaalista pussipakkauskonetta nopeusluokissa 50-600 pussia/min, valinta on SN Maschinenbau GmbH. Myös vesipestävät mallit ja ”semi sterile” versiot meijeri- ja lihateollisuuteen sekä asiaan kuuluvat annostelulaitteet. SN keskittyy yksinomaan horisontaaliseen pussitusteknologiaan ja on alansa suurin toimittaja maailmassa.

Horisontaalisessa flowpakkaamisessa SACMI Confectionary & Packaging (tunnettiin aiemmin nimellä OPM) on jo käsite ja oikea valinta kun haluaa syöttää ja kääriä esim. keksejä ja muita kovia leipomotuotteita, pehmeää leipää/leivonnaisia tai mitä tahansa muita elintarvikkeita suurella nopeudella kuivassa ympäristössä.

Mikä pakkaustarpeesi onkaan, meiltä löytyy siihen ratkaisu!

SN_Maschinenbau (PDF, 1,81 Mt)

Pakkausmateriaalit

Valmispussi on hyvä ratkaisu pienempien määrien ollessa kyseessä. Sveitsiläinen Wipf valmistaa 3- ja 4-sivusaumattuja pusseja ja ns. Doypack-mallisia seisovia pusseja, jotka voi halutessaan varustaa zipperillä uudelleensuljentaa varten. Erityisesti kahviteollisuus arvostaa Wipfin itse kehittämää laadukasta WicoValve-venttiiliä, joka mahdollistaa hiilidioksidin poistumisen hallitusti pussista. Valikoimassamme ovat myös erinomaisen hinta-laatusuhteen tarjoavan etelä-korealaisen Cosmos Packagingin tuotteet.
Saksalainen perheyritys Ballerstaedt & Co on puolestaan jo yli 40 v. ajan ollut markkinajohtaja saumattavissa suljentajärjestelmissä, johon kuuluvat saumauskoneet ja alumiiniset kannet. He toimittavat myös ainoana yrityksenä saumattavia alumiinikansia korkeatasoisella digipainatuksella. Etuna muihin painatusmenetelmiin ovat mm. edullinen hinta, pienet minimipainatusmäärät ja nopeat toimitukset.

Kutistepakkaus

Meurerin kehittämä kalvon esikiristysjärjestelmä vähentää PE-kalvon kulutusta n.oin 40% verrattuna perinteisin kutistepakkauskoneisiin.

Lisäksi kääre on esikiristyksen ansiosta jo riittävään napakka ennen kutistusta, jolloin uuni voi myös olla huomattavasti lyhyempi. Tämä (osaltaan) säästää sähköä 30 – 50% ja mahdollistaa linjan käynnistämisen ilman uunin esilämmitysaikaa.

CMB Filmline (PDF, 600,91 kt) HEM High-speed wrapping machine (PDF, 724,74 kt)

Kartonointi

Suomen mehutehtaissa, keksitehtaissa, kahvipaahtimoissa ja sillitehtaissa, muutamia mainitaksemme, luotetaan kellon ympäri Meurerin ja SACMI Confectionary & Packaging (OPM) kartonointikoneiden valikoimaan.

Saksalaisen Meurerin valikoimassa ovat alusta-, wrap-around ja laatikkopakkauskoneet, kutistekalvokoneet, lavaajat ja kuljetinradat.

Italialaista huippuosaamista edustaa SACMI (OPM) jonka erityisala on topload-ratkaisut. Erinomainen yhdistelmä saman valmistajan flowpackin kanssa. Laajat referenssit, joustava asenne ja vahva ratkaisuhakuisuus.

TP Tray and wrap around Packer (PDF, 454,36 kt) HTW High-speed tray and wrap-around packer (PDF, 470,72 kt)

Vuototestaus

Valikoimaamme kuuluvat myös laadukkaat Neuhaus Neotec  vuototestauslaitteet.  Laitteen käyttämään teknologian ansioista pakkaukset voidaan vuototestata tuhoamatta pakkausta, kuitenkaan tarkkuudesta tinkimättä. Vakuumitesti huomaa pienimmätkin vuodot, joten testauksen avulla pakkauksen ja itse tuotteen tasainen laatu voidaan taata.

Neuhaus Neotec LeakTest I (PDF, 1,78 Mt)

Kiertokannen testaus

INDEC kannen testausjärjestelmä tarkkailee automaattisesti kansien tiiveyttä tuotannon aikana. Optinen anturi sopii eri kansityypeille, mukaan lukien komposiitti, muovi ja metalliset twist-off-kannet.

Nopeaan reagointiin tarvitaan helposti säädettävät parametrit. Optinen anturipää sisältää käyttäjäystävällisen opetusfunktion, jonka avulla operaattorit voivat helposti säätää parametreja. Ruostumaton teräsrakenne täyttää hygienisen suunnittelun standardit ja varmistaa kestävyyden kosteassa ympäristössä.

INDEC on luotettava ja helppokäyttöinen valinta kaikenkokoisille yrityksille ja -tuotannoille. Testaa laite veloituksetta ennen ostopäätöstä!

DB_INDEC_202304_KOM_ENG (PDF, 2,92 Mt)

Huolto

Uskomme vakaasti, että auttamalla asiakasta kaikissa tilanteissa – olivat ne sitten teknisiä tai laitteen käyttöön liittyviä – luomme vankan perustan pitkälle ja hyvälle kumppanuudelle.

Laitteitanne asentavat ja huoltavat tilanteesta riippuen joko omat tai päämiehemme asentajat.

Asennamme, huollamme ja korjaamme itsenäisesti mm. kaikkia Meurer ja Wipotec-OCS laitteita. Lisäksi suoritamme aseptisten nestepakkauslinjojen kokonaisvaltaista kunnossapitoa yli 15 vuoden kokemuksella. Wipotec-OCS vaakojen asennuksen lisäksi suoritamme myös niiden ensivarmennuksen asennuksen yhteydessä tai sen jälkeen.

Varaosat

Kauttamme saat varaosia kaikkiin toimittamiimme koneisiin.

Tarvittaessa autamme sinua kaikissa varaosiin liittyvissä kysymyksissä numerossa 010 6860 303 ja 010 6860 300

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen varaosat@dahlberg.fi tai käyttää yhteydenottolomaketta

Kiinnostuitko tuotteistamme?

Soita meille

010 6860 300