Myynti
Pontus Dahlberg
Prosessitekniikka
010 6860 304 pontus.dahlberg@daco.fi
Elmeri Lehtimäki
Punnitus- ja pakkaustekniikka
010 6860 310 elmeri.lehtimaki@daco.fi
Inge Viitmaa
Pakkausmateriaalit, blisterkalvot
010 6860 303 inge.viitmaa@daco.fi

Pakkausmateriaalit

Valmispussit

Pienille koe- tai näyte-erille ei ole aina mielekästä hankkia pakkauskonetta, ja tällöin valmispussi on varteenotettava vaihtoehto.

Sveitsiläinen Wipf valmistaa laajan standardimalliston lisäksi myös pusseja asiakkaan mittojen mukaan.

Alumiinifoliot

Läpipainopakkauksen ala- ja ylärata ovat haastavia niin barriääriominaisuuksien kuin koneistettavuudenkin kannalta. Edustamamme ALUBERG S.p.A. tarjoaa ratkaisun blistertarpeisiinne monin mielenkiintoisin vaihtoehdoin.

Blisterkalvot

Läpipainopakkauksen alarata on haastava niin barriääriominaisuuksien kuin koneistettavuudenkin osalta. Edustamamme valmistajat kuuluvat maailman huippuosaajiin tällä alalla ja voimme tarjota ratkaisun jokaiseen blister-tarpeeseen.

Tiesitkö, että PVC/PVdC laminaateilla saavutetaan nykyään äärimmäisen hyviä barriääriominaisuuksia? Monessa tapauksessa tällainen laminaatti korvaa jopa alumiinillisen alaradan (coldform/formpack) ja hyötynä on muovattavuus ja sen myötä blisterin parempi täyttöaste alumiiniin verrattuna. Hyvä esimerkki tästä on Perlenin TriStar Ultra.

Vertailutaulukko Perlen (PDF, 532,46 kt)

Laadunvarmistus

Wipotec-OCS GmbH on erikoistunut vaativiin punnitussovelluksiin, joiden tarve lisääntyy kun tuotantolinjojen nopeudet kasvavat. Lisäksi uusi EC-Essential tarjoaa samat edut kuten kalliimmatkin versiot, kun käyttökohde ei edellytä räätälöintiä tai validointia.
Eri variaatioita ovat mm. painepestävä tarkistusvaaka (IP69K), ainutlaatuinen aktiivinen tärinäsuodatus tai liitäntä vierasmerkkiseen vaakaverkkoon.

Uskallamme väittää, että voimme ratkaista kaikki fysiikan lakien sisäpuolelle mahtuvat punnitustarpeet.
Wipotec-konserni on maailman johtavia tarkkuusvaakasolujen valmistajia. Vuosittain tuotantolinjoilta valmistuu 2500 kpl sähköiseen voimakompensaatioon perustuvaa vaakasolua ja yli 1000 kpl OCS Checkweighers -tuotemerkillä myytävää tarkistusvaakaa. OCS valmistaa myös röntgen-laitteistoja elintarviketeollisuudelle.

Wipotec-OCS_Track&Trace (PDF, 7,30 Mt) Checkweigher Healthcare_GB (PDF, 6,56 Mt)

Putkipakkaus

Saksalainen Söhnel valmistaa laadukkaita putkipakkauskoneita esim. poretableteille.

Nopeudet ovat 40-180 putkea/min. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Lingot

Lääketeollisuuden tarpeisiin soveltuvat ns. kaavinlingot ovat sveitsiläisen Ferrumin vahvaa osaamisaluetta. Valikoimissa ovat sekä horisontaaliset että vertikaaliset mallit, viimeksi mainittua on saatavana sekä pohjan kautta että yläkautta tyhjennettävänä.

Ferrum-Horizontal-centrifuges-en (PDF, 6,20 Mt)

Kutistepakkaus

Meurerin kehittämä kalvon esikiristysjärjestelmä vähentää PE-kalvon kulutusta n.oin 40% verrattuna perinteisin kutistepakkauskoneisiin.

Lisäksi kääre on esikiristyksen ansiosta jo riittävään napakka ennen kutistusta, jolloin uuni voi myös olla huomattavasti lyhyempi. Tämä (osaltaan) säästää sähköä 30 – 50% ja mahdollistaa linjan käynnistämisen ilman uunin esilämmitysaikaa.

CMB Filmline (PDF, 600,91 kt) HEM High-speed wrapping machine (PDF, 724,74 kt)

Myllyt ja leijukerrosteknologia

Partikkelijakauma on usein kriittinen asia lääketeollisuudessa tuotteen jatkokäytön kannalta. Silloin valinta osuu Neuhaus Neotecin valssimyllyyn jonka tarkkuusrihlatut valssit takaavat moitteettoman lopputuloksen. Saatavana on myös malleja automaattisella valssivälin säädöllä ja EX-versiona.

Leijukerrosteknologia antaa monipuoliset mahdollisuudet tuotteen jatkojalostukseen. Teknologia voidaan soveltaa sekä erä- että jatkuvatoimisena ja se skaalautuu kapasiteettitarpeen mukaan.

Neuhaus Neotec WMC myllyt (PDF, 250,77 kt) Neuhaus Neotec leijukerrosteknologia (PDF, 1,18 Mt)

Pussipakkaus

Horisontaalisilla pussituskoneilla ajetut 4-sivu saumatut ja seisovat pussit zipper-suljennalla on tuttu näky Suomen kaupoissa, ja olemme olleet mukana toteuttamassa monta projektia tällä saralla.

SN Maschinenbau GmbH:n koneet soveltuvat erinomaisesti myös lääkkeiden, ruiskujen/ampullien ja instrumenttien pakkaamiseen ja saumojen tiiveys mahdollistaa jopa steriloinnin autoklaavissa. Kone on joustavuutensa ansiosta myös monen sopimuspakkaajan valinta. Saatavana on myös ultraäänisaumaus sekä laaja kirjo annostelulaitteita. Koneita on saatavana aina kuusi pussia/tahti tekeviin malleihin saakka, joilla saavutetaan jauheella huima >600 pussia/min kapasiteetti.

 

SN_Maschinenbau (PDF, 1,81 Mt)

Kartonointi

Suomen mehutehtaissa, keksitehtaissa, kahvipaahtimoissa ja sillitehtaissa, muutamia mainitaksemme, luotetaan kellon ympäri Meurerin ja SACMIn (OPM) monipuoliseen kartonointikoneiden valikoimaan.

Saksalaisen Meurerin valikoimassa ovat alusta-, wrap-around ja laatikkopakkauskoneet, kutistekalvokoneet ja kuljetinradat. Uuden sukupolven koneet ovat kaikki rakenteeltaan parvekemallisia, mikä helpottaa puhdistamista ja huoltoa ratkaisevasti.

Italialaista huippuosaamista edustaa SACMI (OPM) jonka erityisala on topload-ratkaisut. Erinomainen yhdistelmä saman valmistajan flowpackin kanssa. Laajat referenssit, joustava asenne ja vahva ratkaisuhakuisuus.

 

TP Tray and wrap around Packer (PDF, 454,36 kt) HTW High-speed tray and wrap-around packer (PDF, 470,72 kt)

Blister

Etelä-Korealainen Hoong-a blisterpakkauskone on jo 900 tyytyväisen asiakkaan valinta ympäri maailman.

Nykyaikaiset servokäyttöiset koneet täyttävät kaikki lääketeollisuuden vaativat standardit ja niiden validointi ja huolto toimitetaan Ruotsista käsin. Materiaalipuolen vakaan kokemuksemme ansiosta voimme toimittaa täydellisen ratkaisun kaikkeen blisterpakkamiseen.

Vuototestaus

Valikoimaamme kuuluvat myös laadukkaat LEAK TEST-vuototestauslaitteet.  Laitteen käyttämän teknologian ansioista pakkaukset voidaan vuototestata tuhoamatta pakkausta, kuitenkaan tarkkuudesta tinkimättä. Painehäviötesti huomaa pienimmätkin vuodot, joten testauksen avulla pakkauksen sekä itse tuotteen tasainen laatu voidaan taata.

Neuhaus Neotec LeakTest I (PDF, 1,78 Mt)

Varaosat

Kauttamme saat varaosia kaikkiin toimittamiimme koneisiin.

Tarvittaessa autamme sinua kaikissa varaosiin liittyvissä kysymyksissä numerossa 010 6860 301 ja 010 6860 300

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen varaosat@dahlberg.fi tai käyttää yhteydenottolomaketta

Kiinnostuitko tuotteistamme?

Soita meille

010 6860 300