Myynti
Pontus Dahlberg
Prosessi- ja pakkaustekniikka, huolto
010 6860 304 pontus.dahlberg@daco.fi
Elmeri Lehtimäki
Punnitus, läpivalaisu, serialisointi
010 6860 310 elmeri.lehtimaki@daco.fi
Inge Viitmaa
Pakkausmateriaalit, blisterpakkaus
010 6860 303 inge.viitmaa@daco.fi

Laadunvarmistus

Wipotec-OCS GmbH hallitsee vaativat punnitussovellukset, joiden tarve lisääntyy kun tuotantolinjojen nopeudet kasvavat. LIsäksi Wipotec kehittää ja valmistaa röntgeneitä ja serialisointijärjestelmiä. Wipotec-konserni on myös maailman johtava OEM-tarkkuusvaakasolujen valmistajia.

Uskallamme väittää, että voimme ratkaista kaikki fysiikan lakien sisäpuolelle mahtuvat punnitus- ja läpivalaisutarpeet. Jokainen projekti ei ole näin haastava ja olemme toki myös midrange-segmentissä erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto.

Erikoisuus makeisteollisuudelle on röntgenissä näkyvä muovi, jonka b.v. Vormenfanbriek on kehittänyt yhdessä Wipotecin kanssa (kts. kohta Muotit)

Paikallinen asennus ja ensivarmennus takaa nopean käyttöönoton.

Wipotec-OCS-Checkweighers_Food (PDF, 6,70 Mt) Wipotec-OCS_X-ray_Overview (PDF, 4,85 Mt)

Pakkausmateriaalit

Olemme erikoistuneet folioihin ja laminaatteihin jotka tarjoavat parhaat barriääriominaisuudet tuotteellesi. Alumiinilla tai ilman, sinä valitset.

Toimittajamme Wipf, Schulz Flexgroup ja monet muut materiaalitoimittajamme sijaitsevat Sveitsissä ja Saksassa. Kaikki omaavat tarvittavat sertifikaatit (mm. BRC) ja ylittävät myös puhtaasti EU:n uusimmat ympäristönormit.

Valmispussi on hyvä ratkaisu pienempien määrien kyseessä ollessa. Sveitsiläinen Wipf valmistaa 3- ja 4-sivusaumattuja pusseja ja ns. Doypack-mallisia seisovia pusseja.

Halutessa pussit voi myös varustaa zipperillä uudelleensuljentaa varten ja erityisesti kahviteollisuus arvostaa Wipfin itse kehittämää laadukasta WicoValve venttiiliä, joka mahdollistaa hiilidioksidin poistumisen hallitusti pussista.

Valikoimassamme on Wipf pussit Sveitsistä ja erinomaisen hinta-laatusuhteen tarjoava Cosmos Packaging Etelä-Koreasta.

Muotit

Toimitamme suklaan valumuotteja ja mogulivalu-laatikoita automaattisiin valulinjoihin. Hollantilaisen b.v. Vormenfabriek:in  suunnitteluosasto auttaa asiakasta löytämään tuotteelleen oikean muodon, uusinta 3D-tekniikkaa hyväksi käyttäen.

Muotit voidaan polykarbonaatin sijasta valmistaa myös Lexanista, joka kestää iskuja ja kulutusta entistäkin paremmin ja lisäksi helpottaa valetun suklaan poistamista muotista.

Muotteihin on myös mahdollista lisätä varjoaine joka mahdollistaa muovisirpaleiden tunnistamista röntgenillä, mikäli valulinja rikkoisi muotin ja sirpale joutuu tuotteeseen. Vofax® erikoisseos on FDA-hyväksytty ja ensimmäiset kansainväliset toimijat ovat sen jo ottaneet tuotantokäyttöön. Röntgenillä havaittava valumuotti on suurin harppaus suklaan tuoteturvallisuudessa sitten metallinilmaisimen keksimisen. Teknologia on kehitetty yhdessä Wipotec GmbH:n kanssa.

Kutistepakkaus

Meurerin kehittämä kalvon esikiristysjärjestelmä vähentää PE-kalvon kulutusta n.oin 40% verrattuna perinteisin kutistepakkauskoneisiin.

Lisäksi kääre on esikiristyksen ansiosta jo riittävään napakka ennen kutistusta, jolloin uuni voi myös olla huomattavasti lyhempi – tai siitä voi luopua kokonaan. Tämä (osaltaan) säästää sähköä 30 – 50% ja mahdollistaa linjan käynnistämisen ilman erillisen uunin vaatimaa esilämmitysaikaa.

CMB Filmline (PDF, 600,91 kt) HEM High-speed wrapping machine (PDF, 724,74 kt)

Kartonointi

Suomen mehutehtaissa, keksitehtaissa, kahvipaahtimoissa ja sillitehtaissa, muutamia mainitaksemme, luotetaan kellon ympäri Meurerin ja Bradman Lake Groupin monipuoliseen kartonointikoneiden valikoimaan. Saksalaisen Meurerin valikoimassa ovat alusta-, wrap-around ja laatikkopakkauskoneet, kutistekalvokoneet, lavaajat ja kuljetinradat.  Bradman Lake:in erityisosaamista puolestaan on sideloader-tyyppiset ratkaisut, mukaan lukien holkittajat.

TP Tray and wrap around Packer (PDF, 454,36 kt) HTW High-speed tray and wrap-around packer (PDF, 470,72 kt) Bradman Lake (PDF, 1 013,07 kt)

Lavaus

Tarjoamme linjatoimitusten yhteydessä lavaajia kaikkiin tarpeisiin ja kaikissa nopeusluokissa, alkaen kompaktista (2*2m) ja joustavasta portaalilavaajasta aina nopeisiin kerroslavaajiin.

Palletline (PDF, 1,00 Mt)

Blister

Etelä-Korealainen Hoong-a blisterpakkauskone on jo 900 tyytyväisen asiakkaan valinta ympäri maailman.

Nykyaikaiset servokäyttöiset koneet täyttävät kaikki lääketeollisuuden vaativat standardit ja niiden validointi ja huolto toimitetaan Ruotsista käsin. Materiaalipuolen vakaan kokemuksemme ansiosta voimme toimittaa täydellisen ratkaisun kaikkeen blisterpakkamiseen. Katso myös pakkausmateriaalit.

Käärintäkoneet

CM-Fima V-pack2 makeisten käärintäkone on markkinointiosaston paras ystävä.

V-pack2 tekee 6 – 7 erilaista pakkaustyyliä ja eri pakkaustyylien vaihto sujuu nopeasti. Riippumatta siitä, ajetaanko doubletwist-, kirjekuori- tai alumiiniin käärittyjä konvehteja, V-pack2 on markkinoiden nopein todellinen multistyle-kone.

Huolto

Uskomme vakaasti, että auttamalla asiakasta kaikissa tilanteissa – olivat ne sitten teknisiä tai laitteen käyttöön liittyviä – luomme vankan perustan pitkälle ja hyvälle kumppanuudelle.

Laitteitanne asentavat ja huoltavat tilanteesta riippuen joko omat tai päämiehemme asentajat.

Asennamme, huollamme ja korjaamme itsenäisesti mm. kaikkia Meurer ja Wipotec-OCS laitteita. Lisäksi suoritamme aseptisten nestepakkauslinjojen kokonaisvaltaista kunnossapitoa yli 15 vuoden kokemuksella. Wipotec-OCS vaakojen asennuksen lisäksi suoritamme myös niiden ensivarmennuksen asennuksen yhteydessä tai sen jälkeen.

Varaosat

Kauttamme voit tilata varaosia kaikkiin toimittamiimme koneisiin.

Tarvittaessa autamme sinua kaikissa varaosiin liittyvissä kysymyksissä numerossa 010 6860 303 ja 010 6860 300

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen varaosat@dahlberg.fi tai käyttää yhteydenottolomaketta

Kiinnostuitko tuotteistamme?

Soita meille

010 6860 300