Myynti
Pontus Dahlberg
Prosessitekniikka, pakkaustekniikka, huolto
010 6860 304 pontus.dahlberg@daco.fi
Elmeri Lehtimäki
Punnitus- ja läpivalaisutekniikka, pakkaustekniikka
010 6860 310 elmeri.lehtimaki@daco.fi
Inge Viitmaa
Pakkausmateriaalit
010 6860 303 inge.viitmaa@daco.fi

Laadunvarmistus

Wipotec GmbH on erikoistunut vaativiin punnitussovelluksiin, joiden tarve lisääntyy kun tuotantolinjojen nopeudet kasvavat.

Eri variaatioita ovat mm. painepestävä tarkistusvaaka (IP69K), ainutlaatuinen aktiivinen tärinäsuodatus tai liitäntä vierasmerkkiseen vaakaverkkoon.

Uskallamme väittää, että voimme ratkaista kaikki fysiikan lakien sisäpuolelle mahtuvat punnitustarpeet.
Wipotec-konserni on maailman johtavia tarkkuusvaakasolujen valmistajia.

Wipotec valmistaa myös röntgen-laitteistoja elintarviketeollisuudelle. Ainoana valmistajana Wipotec käyttää röntgeneissään kameraa. Viisinkertaisen resoluution lisäksi pois jäävät kalliit diodien uusimiset. Nerokkaat algoritmit puurtavat vuodesta toiseen seuloen ulos vierasesineet ja välttäen virhehylkyjä.

Neuhaus Neotec Colortest II värianalysaattori on muodostunut standardiksi kahviteollisuudessa.

Colortest II (PDF, 123,73 kt) Wipotec-OCS-Checkweighers_Food (PDF, 6,70 Mt)

Katalysaattorit

Puhdas ilma on tärkeä hyvinvoinnille ja siksi viranomaiset asettavat tiukat rajoitukset päästöille.

Haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) ja muiden epäpuhtauksien poistamiseen soveltuu katalysaattori erinomaisesti. Uusin teknologia takaa alhaisen energiankulutuksen ja poistaa tehokkaasti ja tasaisella tuloksella mm. aerosolit, hajut, partikkelit ja hiilivedyt.

Saksalainen ReiCat valmistaa räätälöityjä katalysaattoriratkaisuja suuriin kohteisiin, ja lisäksi valikoimassa ovat n. 30kg ja n. 60kg paahtokoneisiin soveltuvia asennusvalmiita sarjoja.

Ota yhteyttä kun haluat saada päästöt kuriin helposti ja luotettavasti.

ReiCat - Pienpaahtimon katalysaattorit (PDF, 730,91 kt) ReiCat - Teollisen kahvinpaahdon katalysaattorit (PDF, 495,96 kt)

Pakkausmateriaalit

Valmispussi on hyvä ratkaisu pienempien määrien kyseessä ollessa. Sveitsiläinen Wipf valmistaa 3- ja 4-sivusaumattuja pusseja ja ns. Doypack-mallisia seisovia pusseja.

Halutessa pussit voi myös varustaa zipperillä uudelleensuljentaa varten ja erityisesti kahviteollisuus arvostaa Wipfin itse kehittämää laadukasta WicoValve venttiiliä, joka mahdollistaa hiilidioksidin poistumisen hallitusti pussista.

Valikoimassamme on Wipf pussit Sveitsistä ja erinomaisen hinta-laatusuhteen tarjoava Cosmos Packaging Etelä-Koreasta.

Myllyt

Täydellisen espresson tai hyvän suodatinkahvin valmistaminen vaatii tasaisen partikkelijakauman, ja tämä saavutetaan parhaiten laadukkaalla valssimyllyllä.

Tarkkuusrihlatut valssit takaavat moitteettoman lopputuloksen. Saatavana myös automaattisella valssivälin säädöllä ja EX-versiona.

NeoGrind (PDF, 368,84 kt) WMK (PDF, 180,48 kt)

Kahvin käsittely

Tänä päivänä valinta kallistuu yhä useammin vakuumikuljetin-tekniikkaan, kun tarvitaan joustavuutta ja hellävaraisuutta kahvin kuljettamisessa prosessista toiseen. Ota yhteyttä niin kerromme eri mahdollisuuksista

Paahtokoneet

Legendaarinen RFB-paahtokone on uudistunut ja sisältää nyt myös raakakahvin esilämmityksen, joka lyhentää paahtoaikaa ja alentaa energian kulutusta.

Ainutlaatuinen, pyörivään ilmapatjaan perustuva paahtomenetelmä mahdollistaa myös ns. profiilipaahtamisen, jolla voidaan jäljittää muiden paahtokonetyyppien, mm. rumpu- ja maljapaahtokoneiden tuloksia sataprosenttisesti.

RFB paahtaa kaikkia paahtoasteita, skandinaavisen vaaleasta aina ranskalaiseen lähes ”poltettuun” kahviin. Koneita on saatavana eri kokoluokissa, alkaen laboratoriokoosta aina 5000 kg/h kapasiteetin koneisiin.

RFB Legendaarinen ilmapeti-paahtokone (PDF, 1,47 Mt) RFB Junior - Ilmapetipaahtokone (PDF, 475,08 kt) RG Gourmet-paahtokone (PDF, 501,59 kt)

Ohjausjärjestelmät

Ohjausjärjestelmä on keskeinen osa pitkälle automatisoitua kahvipaahtimoa. Kymmenet toimitukset tekevät Neuhaus Neotecista vahvan osaajan tällä alalla.

Kutistepakkaus

Meurerin kehittämä kalvon esikiristysjärjestelmä vähentää PE-kalvon kulutusta n.oin 40% verrattuna perinteisin kutistepakkauskoneisiin.

Lisäksi kääre on esikiristyksen ansiosta jo riittävään napakka ennen kutistusta, jolloin uuni voi myös olla huomattavasti lyhyempi. Tämä (osaltaan) säästää sähköä 30 – 50% ja mahdollistaa linjan käynnistämisen ilman uunin esilämmitysaikaa.

CMB Filmline (PDF, 600,91 kt) HEM High-speed wrapping machine (PDF, 724,74 kt)

Pussipakkaus

Tarvitessasi horisontaalista pussipakkauskonetta, valinta on SN Maschinenbau GmbH. Kaikki SN koneet ovat valmiita mono-, bio- ja paperipohjaisille materiaaleille – nykyisille ja tuleville. Nopeusluokat 50-600 pussia/min.

Myös Wipfin kuuluisalla WicoValve -venttiilillä!

Mikä pakkaustarpeesi onkaan, meiltä löytyy siihen ratkaisu.

SN_Maschinenbau (PDF, 1,81 Mt)

Kartonointi

Suomen mehutehtaissa, keksitehtaissa, kahvipaahtimoissa ja sillitehtaissa, muutamia mainitaksemme, luotetaan kellon ympäri Meurerin ja Bradman Lake Groupin monipuoliseen kartonointikoneiden valikoimaan. Saksalaisen Meurerin valikoimassa ovat alusta-, wrap-around ja laatikkopakkauskoneet, kutistekalvokoneet, lavaajat ja kuljetinradat. Bradman Lake:in erityisosaamista puolestaan on sideloader-tyyppiset ratkaisut, mukaan lukien holkittajat.

TP Tray and wrap around Packer (PDF, 454,36 kt) HTW High-speed tray and wrap-around packer (PDF, 470,72 kt)

Huolto

Uskomme vakaasti, että auttamalla asiakasta kaikissa tilanteissa – olivat ne sitten teknisiä tai laitteen käyttöön liittyviä – luomme vankan perustan pitkälle ja hyvälle kumppanuudelle.

Laitteitanne asentavat ja huoltavat tilanteesta riippuen joko omat tai päämiehemme asentajat. Asennamme, huollamme ja korjaamme itsenäisesti mm. kaikkia Meurer ja OCS Checkweighers -laitteita. Lisäksi suoritamme aseptisten nestepakkauslinjojen kokonaisvaltaista kunnossapitoa yli 15 vuoden kokemuksella.

Vuototestaus

Valikoimaamme kuuluvat myös laadukkaat LEAK TEST-vuototestauslaitteet.  Laitteen käyttämän teknologian ansioista pakkaukset voidaan vuototestata tuhoamatta pakkausta, kuitenkaan tarkkuudesta tinkimättä. Painetesti huomaa pienimmätkin vuodot, joten testauksen avulla pakkauksen sekä itse tuotteen tasainen laatu voidaan taata.

Neuhaus Neotec LeakTest I (PDF, 1,78 Mt)

Varaosat

Kauttamme saat varaosia kaikkiin toimittamiimme koneisiin.

Tarvittaessa autamme sinua kaikissa varaosiin liittyvissä kysymyksissä numerossa 010 6860 301 ja 010 6860 300

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen varaosat@dahlberg.fi tai käyttää yhteydenottolomaketta

Kiinnostuitko tuotteistamme?

Soita meille

010 6860 300